Afstemning om de flotteste køretøjer fra kl. 9.30 til 13.30:

De 2 flotteste køretøjer i klasserne: bil, mc, knallert, scooter, traktor, lastbil/bus og motor præmieres og får diplomer, kåringen foregår ved afstemning blandt deltagerne selv.
 
Besøgende på pladsen kan stemme i konkurrencen "Publikums Favorit", og efterfølgende selv vinde fine præmier når der trækkes lod blandt alle der har stemt
 
 

Program 2018

Lørdag d. 18 august afholdes for 13. gang Hylke Veterantræf & Markedsdag på pladsen ved købmanden og skolen i Hylke. Mellem 100 og 150 veterankøretøjer forventes at deltage i træffet.
 
Træffet starter kl. 9.30, indskrivning/betaling og parkering fra 8.00 til 9.15.
Deltagelse inkl. madbillet til føreren koster kun 100 kr. pr. køretøj eller kræmmerbod, betaling foregår ved ankomst til pladsen. Sædvanligvis er der masser af sponsorgaver, som ved indskrivningen uddeles til de tilmeldte så længe de rækker.
 
kl. 10.15 kører de af deltagerne der har lyst ud på en ca. 40 km lang køretur rundt om Skanderborg Sø, og undervejs afholdes det traditionelle "Pit-Stop" på Ejer Baunehøj, hvortil de første køretøjer forventes at ankomme ca.10.45. For knallerter er der en kortere rute ledet af medlemmer fra Ny Veteranknallert Klub, tilrettelagt så alle køretøjer mødes til Pit-Stoppet på Toppen af Danmark. Foreningen Ejer Baunehøjs Venner og andre frivillige står klar til at vise køretøjerne på plads. Knallertgruppen køres først ud på ruten, umiddelbart efter dem følger først motorcyklerne og derefter bilerne. Lederne af de forskellige grupper kender ruten, så bare man hele tiden følger efter køretøjet foran sig finder alle vej. Ved ankomst til Ejer Baunehøj er det vigtigt at alle køretøjer fortsætter helt frem til gruspladsen, kører rundt der og kommer tilbage inden parkering, så undgår  vi "forstoppelse". Hylke Maskinstation byder traditionen tro på lidt at drikke ved Pit-Stoppet, og Flemming Badura Industrimontage sponsorer is fra kiosken. Efter ca. en halv times pause fortsætter vi ud på ruten så alle kan være tilbage på træfpladsen i Hylke til frokosttid. Her vil der dagen igennem være børneboder ( børneboder er gratis ) og voksenkræmmere; lokale virksomheder udstiller deres vare og uddeler smagsprøver, og i teltet er der mulighed for at købe sig til lidt forplejning.
 
I anledning af Nimbus Motorcyklens 100 års fødselsdag vil entusiaster med tilknytning til Nimbus museet lave en særudstilling på pladsen, og velvilligt dele ud af deres viden om kakkelovnsrør og humlebier, og historien bag. Alle deltagende Nimbusser stilles på parade i forbindelse med udstillingen, og Hylke Veterantræf har selvfølgelig en lille fødselsdagsgave til dem alle.
 
Træffet slutter kl. 15, når alle præmier, diplomer og klapsalver er uddelt.
 
Hylke Veterantræf & Markedsdag | Oustedvej 3, 8660 Skanderborg  | Tlf.: 31684824 | hylke-veterantraef@hotmail.com